Investeren in een woning

Iedereen woont er wil in een maar heb je er ooit over nagedacht om in een woning te investeren?

Tegenwoordig zijn er namelijk allerlei verschillende manieren om niet alleen in een woning voor jezelf te investeren door er een te kopen, je kan namelijk via websites zoals mogelijk.nl zelf de hypotheekverstrekker worden van een huis of bedrijfspand!

Hoe werkt het?

Het werk eigenlijk hetzelfde als dat iemand een hypotheek af zou sluiten bij de bank. Alleen nu is de bank niet meer de financier, Nu zijn er particulieren die het bedrag uitlenen. De persoon die de hypotheek ontvangt moet dan maandelijks een bedrag met rente betalen aan de mensen waarvan hij de hypotheek ontvang. En dat is dan weer de winst voor de mensen die het geld hebben uitgeleend.

De voordelen daarvan:

De voordelen van mogelijk zijn dat de website zeer overzichtelijk is en dat je direct via een  pagina zoals deze kunt zien wat het aanbod is waar je in kunt investeren. Daarnaast zie je direct waar de woning of bedrijfspand zich bevind, wat het gewenste leenbedrag, wat de waarde van het gebouw is en wat de rente zou zijn als je in het gebouw zou investeren.

Leave a Reply