Verzeker je huisdier

We zitten inmiddels midden in het jaar 2018. En tegenwoordig verzeker je niet alleen jezelf maar zorg je ook voor een goede verzekering voor je hond of kat!

Waarom een verzekering voor je hond of kat?

Een verzekering voor een mens is heel erg normaal en iedereen in Nederland heeft er wel een. Maar waarom zouden wij niet een verzekering voor onze hond of kat aflsuiten? Onze hond en kat zijn natuurlijk gewoon onderdeel van de family. En zeker wanneer onze trouwe viervoeter ouder word zal hij of zij meer behoeften hebben aan medische hulp. En zoals elk baasje weet kunnen de kosten van de dierenarts redelijk hoog oplopen, En in zo’n geval is het fijn als je een goede dierenverzekering hebt die een gedeelte van de kosten op zich neemt.

Waar kan ik een dierenverzekering vinden?

De meeste verzekering maatschappijen zoals: Reaal, OHRA en Inshared verkopen een verzekering voor honden en voor katten. Er is daarom dan ook veel keus op het gebied van dierenverzekeringen. Het is dan ook verstandig om je alle verzekeringen te vergelijken met een website die gespecialiseerd zijn in dierenverzekering vergelijken. Op zulke website kun je heel gemakkelijk verschillende dierenverzekeringen met elkaar vergelijken en de voor en nadelen van elke verzekering onderzoeken en met elkaar vergelijken.

Waar moet ik opletten?

Bij het afsluiten van een verzekering kun je op de volgende dingen letten:

  • Hoe hoog is de premie?
  • Wat wordt er vergoed?
  • Hoe hoof is het eigen risico?

Wat wij vaak terug zien bij verzekeringen is dat hoe meer je er voor betaald, hoe meer verschillende vergoedingen je ervoor terug krijgt. Het is dan ook raadzaam om eerst goed te bedenken welke vergoedingen er voor jou belangrijk zijn en wat je wil uitgeven voor je honden of katten verzekering. Daarnaast kun je ook nog kijken hoe hoog het bedrag is dat je bij eventuele kosten moet betalen.

Denk dus goed na wat je in een dierenverzekering zoekt en verzeker je huisdier tegen ongevallen.

 

 

Leave a Reply