Lingerie-tips: waar kun je op letten?

Bij het werken aan een betere versie van jezelf hoort naast gezond eten en sporten ook je goed voelen in je lijf door middel van de juiste kledingkeuze! Daarbij is lingerie niet weg te denken. Bij het kiezen van lingerie dienen er verschillende keuzes gemaakt te worden. Ga je voor een comfortabel, simpel setje of mag het allemaal iets kleurrijker en luxer? Ook al is lingerie in de meeste gevallen noodzakelijk, het is uiteraard van belang dat je je goed voelt bij wat je draagt en veel mensen vinden het ook belangrijk hoe de lingerie eruitziet. Het dragen van een comfortabel én mooi setje kan je zelfvertrouwen een extra boost geven! Zowel qua kleur als qua soort lingerie zijn er een hoop opties waar je uit kunt kiezen.

De maat

Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust dat ze een verkeerde maat bh dragen. Ook de pasvorm van een bh is erg belangrijk. Als je een bh met een goede pasvorm wilt, kun je het best een bh van een iets duurder merk kiezen. In veel lingeriewinkels, zoals de Hünkemoller, kun je je cupmaat laten opmeten. Zo weet je zeker dat je de juiste maat bh aanschaft. 

Doorschijnende lingerie

Om te zorgen dat je lingerie niet zichtbaar is door je kleding heen, is het van belang dat je de juiste kleuren kiest. Wit is hierbij een no-go. Kies liever voor huidskleurige tinten, zachtgrijs of mokka. Uiteraard hangt het kiezen van de juiste kleur ook af van het kledingstuk dat je draagt. 

Bh-bandjes

In veel gevallen maakt het niet uit of bh-bandjes zichtbaar zijn. Wanneer je een jurkje draagt is het echter niet erg chic als deze te zien zijn. Vrouwen met een kleinere cupmaat kunnen er in dat geval voor kiezen om geen bh te dragen. Als het dragen van een bh noodzakelijk is, kan er gekozen worden voor strapless bh’s, of voor een multifunctionele bh. Een multifunctionele bh is een bh die je ook zonder bandjes kunt dragen of waarbij je de bandjes haltergewijs of crisscross kunt dragen. Verder bestaan er ook bh’s waarbij de sluiting op de onderrug valt. Er zijn genoeg winkels waarbij je dit soort bh’s kunt kopen, zoals bij de Hunkemoller. En met een Hünkemoller coupon is het al helemaal aantrekkelijk om zoiets aan te schaffen!

Leave a Reply