Nieuw: Nu zelf je outdoor living ontwerpen

Wil je je tuin opknappen? Ga naar ekstravert.be en bekijk het ruime assortiment van Lamellendakzonweringen. Er is veel keuze uit zonweringen. Ben je op zoek naar een zonnescherm, zonneluifel, verandazonwering of een twinstor? Dan ben je bij ekstravert.be op het goede adres. Wil je een led zonneluifel? Neem de B27 Elite Zonneluifel voor als je s’avonds nog buiten wilt zitten. Bij alle andere producten staat precies tot hoeveel meter hij naar buiten kan, hoeveel wind hij kan vangen en de rest van voordelen.

Populair zijn de Brustor producten. Dit merk bied onder andere zonweringen, zonneluifels, lamellendakken, knikarmschermen, terrasoverkapping en windschermen. Neem een kijkje in het ruime assortiment van ekstravert.be.

Heeft u een veranda? of wilt u graag een veranda? ik zou u aanraden een lamellendak te nemen. Heeft u nog nooit gehoord van een lamellendak, dit is een veranda met een systeem. Dit handige systeem heeft latten die open en dicht kunnen gaan. Als de zon schijnt, zet je gewoon de latten open, maar als het regent, laat je de latten sluiten en merk je niks van de regen. Dit systeem is namelijk 100% waterdicht. Ook houdt het de wind tegen waardoor je het nooit koud krijgt maar het wel beleefd alsof je buiten zit. Een lamellendak is niet duurder dan een veranda. Het assortiment van ekstravert.be bestaat uit de Brustor B150 Terrasoverkapping, Brustor B150 XL Terrasoverkapping, Brustor B200 Terrasoverkapping, Brustor B200 XL. en de B600 .

Bent u Geïnteresseerd in uw eigen lamellendak? Op de site kunt u zelf een lamellendak ontwerpen.

Leave a Reply