Emoi kleding

 

De verassende nieuwe collectie 2017 van Emoi voor dames 30+! Haal het beste uit U en laat uw eigen stijl spreken! Emoi is een modelabel voor meisjes en vrouwen, die behoren tot één van de grootste privaat label fabrikanten in Europa, Vegotex. Vegotex werd in 1928 opgericht door de Belg William Gotlib in Antwerpen, en is uitgegroeid tot een succesvol en bekend modebedrijf door geheel Europa. Als een familiebedrijf dat gelooft in het hebben van sterke normen en waarden, neemt Vegotex inspiratie uit alle hoeken van de wereld om nieuwe, modieuze kleding te produceren voor vrouwen en meisjes. Emoi kleding is ontworpen om vrouwen overal te helpen om zich te uiten door middel van hun mode-keuzes. Gemaakt door een bedrijf met een schat aan ervaring in textiel, mode en design, is dit labelvrouwelijk, stijlvol en vol van karakter. Perfect voor jonge meisjes en vrouwen in 30+ die de leiding willen nemen over hun garderobe en hun stijl weten vast te stellen, dit label is charismatisch en optimistisch. Bekijk hier de collectie in onze dameskleding webshop.

emoi
Emoi damesmode online

De nieuwe collectie 2017 van Emoi kleding haalt het beste uit U. Maak een fashion-statement en vind uw eigen stijl met kleding van het merk die weet wat vrouwen 30+ willen als het gaat om comfortabele, draagbare mode. Dit labelweet zorgvuldig te zorgen dat ze de leiders blijven in cutting egge stijl en mode, door het selecteren van de meest comfortabele materialen waarmee ze hun vrouwen verwennen en kleding produceren, die op zorgvuldige wijze wordt gekozen.

Emoi kleding voor de modebewuste vrouw

Als het ultieme pick ‘n’ mix merk gaat dit label gepaard met een hele reeks van persoonlijkheden en stemmingen – kies uit het grote aanbod van de cut, stijl, vorm en kleur en je zult altijd op de proppen komen met precies de juiste look voor hoe je je voelt, perfect afgewerkt met onze on-trend styling en top-class detaillering. Vrouwelijk, levendig en vol leven, Emoi is het label waarmee U uw uiterlijk kunt veranderen vandaag, morgen en elke andere dag. Bestel uw Emoi kleding meisjes- en dames nu bijMode4Her dameskleding! Dit label is beschikbaar bij Mode4Her dameskleding – wees Uzelf.

Shop ook: Maison Scotch, Joseph Ribkoff of Annette Gortz.

Leave a Reply